Re: Декабрь 2014

3
...
Вкладення
m. andersoniana мои рисунки февраль 014 009.jpg m. andersoniana Переглянуто 4566 разів 54.17 Кіб
m. huitzilopochtlii мои рисунки февраль 014 005.jpg m. huitzilopochtlii Переглянуто 4566 разів 85.08 Кіб
neoporteria laniceps мои рисунки февраль 014 003.jpg neoporteria laniceps Переглянуто 4566 разів 85.5 Кіб

5
Володимире цікаво дізнатись як Ви змогли добитись цвітіння neoporteria laniceps в таку пору.Ви підтримуєте необхідну температуру в теплиці,додатково освітлюєте?А як з ростом швидше росте ніж літом?Дивує той факт що це можливо в нашій кліматичній зоні (принаймні на фото бачу що рослина себе чудово почуває)
Класно одним словом.Буду радий побачити відповідь(можливо хтось крім Володимира зможе мені пояснити це явище ,,зимнього розквіту,,),тай для знань не завадить.

7
Константин Дзюган писав:Володимире цікаво дізнатись як Ви змогли добитись цвітіння neoporteria laniceps в таку пору.
Просто это их биологическая особенность - неопортерии часто цветут зимой - это обычное явление.
Д.Петров, г.Воронеж

8
Вот так, неожиданно, в преддверии нового года поцвёл у меня готишный Glandulicactus uncinatus с чёрными цветами. Да, они не угольно чёрные, а, скорее , чернильные. Тёмный фиолетовый с коричневым, но это наиболее тёмные цветы у кактусов, что я видел. У меня есть кактусы этого вида из трёх разных источников. Вид характеризуется очень сильной вариабельностью цвета цветков: от оранжевого, через коричневый до чёрного. И вот, мне повезло! В этом году у меня уже цвёл другой кактус того же вида, и там цветы были кирпично-коричневые, но тоже очень красивые.
Зображення
Зображення
Відповісти

Повернутись до “Цвітіння”