Шановні колеги, вітаю та повідомляю тільки гарні новини (на відміну від сумної сьогоднішньої дати).
Прийшло одразу три імпорнті замовлення: передостаннє від
Купчака (останнє ще очікуємо), невеличке від
Новака і, НАРЕШТІ!, від
Павлічека 
!
З замовленням від Павлічека сталася ціла епопея, але ж я ніколи не розповідаю всі ці пригоди раніше, ніж отримаю насіння. Тож зараз вже можу все розповісти.
Його посилка була в Києві ще 13 грудня. Але, через те, що відправник написав прямо на коробці "насіння кактусів", пакуночок привернув увагу працівників митниці. В результаті, через місяць після "вилежування", посилка була відправленя назад. Але на цьому пригоди не скінчились. Скоріш за все, наша митниця якось "цікаво" помітила нашу коробочку, бо на зворотньому шляху вона пролежала 10 днів в аеропорту Латвії і ще 10 днів вже в самій Чехії. Я вже навіть написала Павлу, щоб від, може, якось вплинув на це діло. Але все обійшлося, і посилка повернулась. Помічниця Палічеків дуже оперативно з'язалась зі мною, написала, що НЕ буде нічого писати на коробці, оцінить мінімально та видправить на нову адресу - я вирішила підстрахуватися, та отримати через колегу за кордоном. Але в силу власних обставин той колега зміг вислати нам відправлення тільки через 2 тижні...
Отакі бувають ситуації. Головне що все скінчилось добре - всім учасникам замовлень сьогодні порозсилаю персональні повідомлення

.